تبیان، دستیار زندگی
کتاب مجموعه دیدگاه های رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی برای سی و چهارمین بار منتشر می شود.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

« من و کتاب» در ایستگاه  سی و چهارم

کتاب مجموعه دیدگاه های رهبر معظم انقلاب درباره  اهمیت کتاب و کتابخوانی برای سی و چهارمین بار منتشر می شود.

بخش کتاب وکتاب خوانی تبیان
من وکتاب

« من و کتاب»مجموعه ای از به بیانات و نظرات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی است که از سوی انتشارات سوره مهر با نوبت چاپ سی و چهارم روانه بازار می شود.
این اثر که برای اولین بار در سال 87 از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسید مجموعه گفتارها و نظرات مقام معظم رهبری دربارة کتاب و کتاب خوانی است که در دیدارهای مختلف نویسندگان و مسئولان فرهنگی و نیز بازدیدهای ایشان از نمایشگاه های کتاب بیان شده است.
 این بیانات در چهار فصل با عنوان های اهمیت کتاب و کتاب خوانی، من و کتاب، نقد وضع موجود و چه باید کرد تنظیم شده و فصل پنجم و ششم به یادداشت ها و دست خط های ایشان در کتاب های مختلف (عمدتاً با موضوع دفاع مقدس) اختصاص یافته است. نگاه مقام معظم رهبری در این کتاب بیشتر به تبیین جایگاه کتاب و نیز نقد میزان اهمیت کم کتاب در میان جامعه و در آخر ارائه راه حل برای مرتفع شدن این مشکل است. همچنین در دو فصل آخر کتاب هایی از قبیل جنگ پابرهنه، پابه پای باران، زنده باد کمیل، جشن حنابندان، فرمانده من و... مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است..

« من و کتاب»که برای اولین بار در سال 87 از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ رسید مجموعه گفتارها و نظرات مقام معظم رهبری دربارة کتاب و کتاب خوانی است که در دیدارهای مختلف نویسندگان و مسئولان فرهنگی و نیز بازدیدهای ایشان از نمایشگاه های کتاب بیان شده است.

در بخشی از این کتاب رهبر انقلاب در اهمیت مسئله رشد کتاب خوانی و پیوند آن با فرهنگ اینگونه نوشته اند: "اگر از این جهت هم حساب کنید که امروز این ملت، ملتی است که در دنیا دچار ستم های ناشی از اعمال غرض قدرت های استکباری جهان است، پس باید از خودش دفاع کند، کدام دفاع ملی است که در درجه اول متکی به فرهنگ و آموزش و بینش و دانش نباشد؟ پس باز هم به کتاب برمی گردیم. یعنی شما از هر طرف که بچرخید، مجبورید به کتاب اهمیت بدهید...
 
در بخشی دیگر رهبر انقلاب با نگاهی ویژه به مساله کتاب و رابطه آن با مدیریت مالی خانواده می پردازند:
" ...وقتی کتاب جزء لوازم زندگی شد دیگر گران نیست روی المعجم الوسیط، کتاب به آن بزرگی، دو هزار تومان قیمت گذاشته اند. شما دو هزار تومان را به بازار ببرید ببینید با آن چه می دهند... البته کسانی هستند که نمی توانند همه لوازم زندگی را بخرند، پول ندارند، یا کم دارند برای آن ها باید فکری کرد، آن جزء مسائل ماست... اگر کتاب واقعاً جزء ضروریات زندگی به حساب بیاید گران نیست. شما یک جفت جوراب یا یک عدد دستمال را چند می خرید؟ آدم چند عدد آدامس که برای بچه می خرد، چند می خرد؟ کتاب را با این ها مقایسه کنید. الان کتاب جزء لوازم نیست، جزء کالاهای لوکس و تشریفاتی است، جزء چیزهای خوبی است که اگر باشد بهتر است، اگر هم نبود، آسمان به زمین نمی آید! باید از این حالت خارج بشود و جزء لوازم زندگی به حساب آید."



منبع: انتشارات سوره مهر/ سایت فراکتاب