پاسخ: تمامی زبان ها در نرم افزار کتابخانه دیجیتالی دیده شده است ولی در حال حاضر براساس سیاستگذاری، منابع به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی در کتابخانه دیجیتالی تبیان کار می شوند.
پاسخ: شما می توانید هر منبع دیجتالی را به کتابخانه شخصی خودتان از طریق ارسال منبع اضافه نمایید. درصورتیکه تیک اجازه نشر عمومی را بزنید به کتابدار کتابخانه اجازه میدهید تا این منبع را دراختیار سایر کاربران نیز قرار دهد.
پاسخ: بله. این امکان برای تمامی منابع دیده شده است.
پاسخ: درحال حاضر منابع تبیان بصورت رایگان دراختیار کاربران قرار گرفته است و برای منابع ریالی بمنظور حفظ حقوق مولف و ناشر تمهیدات ویژه ای درحال برنامه نویسی و پیاده سازی است که پس آماده سازی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
پاسخ: وب سایت کتابخانه دیجتالی تبیان بصورت واکنش گرا (Responsive) طراحی گردیده تا در انواع وسایل ارتباطی و هوشمند بویژه تبلت، تلویزیون و موبایل های هوشمند بخوبی قابل دسترس باشد. البته گفتنی است اپلیکشن اندروید و ios کتابخانه با امکانات ویژه آماده و در حال پیاده سازی است.
پاسخ: خیر، کتابخانه دیجیتالی تبیان فقط در زمینه نشر الکترونیک فعالیت دارد.
پاسخ: خیر. کتابخانه دیجیتالی تبیان، تمامی منابع، خدمات و امکانات محتوایی خود را بصورت الکترونیکی به کاربران ارائه می نماید.
پاسخ: شما میتوانید از طریق کلیک کردن روی گزینه «تماس با ما» در فوتر سایت (نوار پایینی سایت) به تمامی راه های ارتباطی با کتابخانه دسترسی داشته باشید.
پاسخ: در تمامی موضوعات، البته موضوعات علوم انسانی و دینی در اولویت منابع هستند.
پاسخ: بله. موضوع و نوع همکاری خود را از طریق «پرسش از کتابدار» و یا تماس با دفتر کتابخانه با ما درمیان بگذارید.
پاسخ: بله. بدلیل اینکه کتابخانه دیجیتال تبیان جزء معدود کتابخانه دیجیتالی در کشور است که از استانداردهای بین المللی در زیرساخت و سازماندهی منابع استفاده کرده است.
پاسخ: برای مشاهده منابع و پرسش از کتابدار کتابخانه نیازی به عضویت نیست ولی برای ارسال منبع و استفاده از خدمات کتابخانه شخصی و... می بایست عضو کتابخانه باشید.
پاسخ: شما میتوانید با کلیک بر روی کلمه عضویت در بخش هدر سایت با پر نمودن اطلاعات فرم اقدام به ثبت نام نمایید.
پاسخ: استفاده از منابع و خدمات کتابخانه تبیان درحال حاضر رایگان بوده ونیازی به پرداخت وجه نیست.
پاسخ: کافی است در نوار جستجو یک کلمه یا عبارت را جستجو نمایید تا وارد قسمت جستجوی پیشرفته شوید.
پاسخ: خیر.
پاسخ: بلی. شما میتواندی از طریق مرور الفبایی و اصطلاحنامه به منابع مورد نظر دسترسی پیدا نمایید
پاسخ: بلی. شما میتوانید با انتخاب جستجو در موضوع، عبارت موردنظر را در موضوعات اصطلاحنامه جستجو نمایید.
پاسخ: تمامی منابع بصورت رایگان بر روی سایت قرارداده شده است و درحال حاضر تمامی منابعی که قابل رویت هستند فاقد محدودیت زمانی هستند.
پاسخ: بله. مجموعه 2000 نسخ خطی در کتابخانه تبیان قابل دسترسی است.
پاسخ: در منابعی که توسط مولف و ناشر چاپی اجازه دانلود کل فایل بصورت یکجا صادر شده باشد بله.
پاسخ: خیر. برای مشاهده فایلهای pdf میتوانید از پلاگین قدرتمندی که در سایت قرار داده شده است استفاده نمایید.
پاسخ: بله. شما میتوانید با کیک بر روی اصطلاحنامه علاوه بر مشاهده اخص و وابسته های یک واژه، به فراداده هایی (منابع) که با آن اصطلاح مرتبط شده اند دسترسی داشته باشید.
پاسخ: بله. کتابخانه دیجیتالی تبیان از اعضای موسس کنسرسیوم محتوای ملی بوده و تمامی منابع آن بصورت لحظه ای (آن لاین) در کنسرسیوم و برعکس قابل دسترسی است.
پاسخ: بله. می توانید از طریق "تماس با ما" با مسئولین کتابخانه هماهنگ نمایید.
پاسخ: خیر نیازی به ثبت نام نیست ولی درصورتیکه ثبت نام نمایید از امکانات ویژه کتابخانه و نیز امکاناتی خاصی که برای پرسش و پاسخ قرار داده شده است میتوانید استفاده کنید.
پاسخ: 1. پاسخ ها به ایمیل شما ارسال خواهد شد. 2. از طریق کد پرسش می توانید در صفحه پرسش از کتابدار سوال و پاسخ خود را جستجو نمایید. 3. درصورتیکه پرسش شما نمایش عمومی داشته باشد در صفحه پرسش از کتابدار قابل رویت است.
پاسخ: در طول هفته به جز روزهای 5شنبه، جمعه و ایام تعطیلات از ساعت 11الی 17.
پاسخ: تلاش کارکنان کتابخانه دیجیتالی تبیان، راهنمایی کاربران در حوزه کتاب و نشر است.
پاسخ : کتابخانه شخصی یک امکان دیجیتالی است که کاربر میتواند در ان به گردآوری، مدیریت و سازماندهی منابع مورد نیاز و علاقه خود بپردازد.
با ایجاد کتابخانه شخصی در کتابخانه تبیان علاوه بر اینکه منابع مورد نیاز کاربر در یکجا گردآوری وبراساس دسته بندی شخصی قفسه بندی شود آرشیو قوی ای از فعالیت ها اعم از نقدها، یادداشتها، فیش برداری ها و بررسی هایی که روی منابع مختلف کتابخانه داشته است را نیز براساس نوع فعالیت دراختیار وی میگذارد.
پاسخ: بله. به بخش عضویت مراجعه و پس از ثبت نام اقدام به ایجاد کتابخانه شخصی نمایید.
پاسخ: محدودیت برای ارسال منبع وجود ندارد و کاربر هر منبعی را بخواهد که در کتابخانه شخصی خود داشته باشد آزاد است.
پاسخ: 1. منابع کتابخانه: درکنار هرکدام از منابع تبیان، آیکن اضافه شدن به کتابخانه شخصی وجود دارد که شما میتوانید با کیکل کردن رو آن آیکون این منبع را به کتابخانه شخصی خود اضافه نمیایید. 2. منابع شخصی که در کتابخانه تبیان موجود نیست: کافی است از طریق گزینه "ارسال منبع" منبع خود را در کتابخانه شخصی آپلود نمایید.
پاسخ: خیر. تنها درصورتی نشر عمومی پیدا خواهند کرد که کاربر تیک "اجازه نشر عمومی" در فرم ارسال منبع را زده باشد.
پاسخ: بله. این امکان درکتابخانه شخصی تبیان دیده شده است.